Βραχιόλια με ενεργειακούς κρυστάλλους & θετικές δηλώσεις

Ο απόλυτος οδηγός για βραχιόλια με ενεργειακούς κρυστάλλους και θετικές δηλώσεις για ενεργοποίηση των θεραπευτικών κρυστάλλων.
Αυξήστε τη δόνηση των ενεργειακών κρυστάλλων στα βραχιόλια σας και βελτιώστε την καθημερινότητά σας.

Ενεργειακά βραχιόλια με κρυστάλλους

Στον κόσμο της ολιστικής ευεξίας, τα βραχιόλια με ενεργειακούς κρυστάλλους προσδίδουν τη θετική τους ενέργεια, στην απαιτητική καθημερινότητα. Οι κρύσταλλοι στα βραχιόλια με ενεργειακές πέτρες είναι εμποτισμένα με την πρόθεση σας για το επιθυμητό και έχουν τη δύναμη να μεταμορφώσουν την πραγματικότητά σας.

Ας ξεκινήσουμε ένα ταξίδι για να ανακαλύψουμε τρόπους με τους οποίους μπορείτε να ενσωματώσετε τα βραχιόλια με ενεργειακούς κρυστάλλους στην καθημερινή σας ρουτίνα και να ξεκλειδώσετε τις απεριόριστες δυνατότητές τους.

Προσέλκυση αγάπης

Στολίστε τον καρπό σας με ένα βραχιόλι που αντηχεί με τις προθέσεις σας. Είτε πρόκειται για αμέθυστο για ηρεμία είτε για ροζ χαλαζία για αγάπη, αφήστε τον κρύσταλλο να σας υπενθυμίζει συνεχώς την επιθυμητή πραγματικότητά σας.

Βραχιόλι με Φεγγαρόπετρα ,Αμέθυστος-,Ροζ χαλαζία

Βραχιόλι “Άπειρη αγάπη”

Το βραχιόλι είναι χειροποίητο με Αμέθυστο, Φεγγαρόπετρα και Ροζ χαλαζία.

Η μαγεία αυτών των ενεργειακών λίθων βρίσκεται στον συγχρονισμό τους μεταξύ τους. Έχουν την ικανότητα να προστατεύουν, να καθαρίζουν και να προσελκύουν ό,τι καλύτερο χρειαζόμαστε.

Επιπλέον, η μοναδική ενέργεια του κρυστάλλου αμέθυστου μπορεί να βοηθήσει στην απελευθέρωση αρνητικών σκέψεων και συναισθημάτων, ανοίγοντας το μονοπάτι για τη ροή αφθονίας και ευημερίας.

Όταν εργάζεστε με αμέθυστο σε τεχνικές του νόμου της έλξης, είναι σημαντικό να παραμένετε προσεκτικοί στις σκέψεις σας και να διατηρήσετε μια θετική νοοτροπία. Θυμηθείτε ότι το όμοιο προσελκύει τα όμοια, οπότε εάν εκπέμπετε υψηλούς κραδασμούς και θετική ενέργεια, είναι πιο πιθανό να προσελκύσετε τις επιθυμίες σας αβίαστα στην πραγματικότητά σας.

Για καλύτερο αποτέλεσμα και για αύξηση αυτής της ενέργειας χρησιμοποιήθηκε
η μέθοδος –Ουσούι Ρέϊκι (Usui Reiki). Тo Ρέικι είναι παραδοσιακή Iαπωνική ενεργειακή θεραπεία που βασίζεται στην μεταβίβαση της πνευματικής συμπαντικής ενέργειας Ρέικι και η οποία έχει ευεργετικά αποτελέσματα, όπως βελτίωση της υγείας, σωματική ευεξία, χαλάρωση, αισιοδοξία, ανάπτυξη θετικών συναισθημάτων, ανάπτυξη συμπόνιας.

Θετικές δηλώσεις ενεργοποίησης

Αξίζω την αγάπη και ενεργοποιώ τις άπειρες δυνατότητες του σύμπαντος για να προσελκύσω όλα όσα μου αξίζουν, τώρα.

Ξεκινήστε με θετική ενέργεια τη μέρα σας

Ξεκινήστε τη μέρα σας φορώντας ένα βραχιόλι με κρυστάλλους που έχουν αναζωογονητικές ιδιότητες, όπως η κιτρίνη ή ο διαυγής χαλαζίας. Νιώστε το κύμα θετικής ενέργειας καθώς ξεκινάτε την ημέρα σας και επιτρέψτε στην αφθονία να σας συντροφεύει κάθε μέρα.

Βραχιόλι,, Θεϊκή Αφθονία,, -Κίτρινης, Χαλαζίας

Βραχιόλι “Θεϊκή Αφθονία”

Χειροποίητο βραχιόλι με ημιπολύτιμους λίθους κιτρίνη και διάφανου χαλαζία, οι οποίες είναι οι ενεργειακές πέτρες του πλούτου. Φτιαγμένο με αγνή πρόθεση και φροντίδα, το χειροποίητο βραχιόλι με κιτρίνη και διαυγή χαλαζία δεν είναι απλώς ένα όμορφο αξεσουάρ, αλλά είναι ένα ενεργειακό βραχιόλι που συμβολίζει την αφθονία και τη διαύγεια.

Ο κιτρίνης, γνωστός ως η πέτρα του εμπορίου και των επιχειρήσεων, έχει ικανότητα να προσελκύει πλούτο, ευημερία και επιτυχία, ενώ σας προσφέρει αισιοδοξία και χαρούμενη διάθεση. Σε συνδυασμό με διαυγή χαλαζία – που συχνά αναφέρεται ως ο “κύριος θεραπευτής” – αυτός ο ζωντανός συνδυασμός ενισχύει τις προθέσεις και αυξάνει το ενεργειακό πεδίο αυτού που το φορά. Κάθε φορά που φοράτε αυτό το εντυπωσιακό βραχιόλι, δεν φοράτε μόνο ημιπολύτιμους λίθους. στολίζετε τον εαυτό σας με ισχυρά εργαλεία που ευθυγραμμίζουν τις φιλοδοξίες σας με θετικούς κραδασμούς.
Επιπλέον, η τέχνη πίσω από κάθε χειροποίητο κομμάτι του eshop silver-armonia.gr προσθέτει μοναδική αξία στο ταξίδι σας προς την οικονομική ανάπτυξη. Σε αντίθεση με τα κοσμήματα μαζικής παραγωγής, κάθε χειροποίητο βραχιόλι αφηγείται μια ιστορία που ενσωματώνεται στη διαδικασία δημιουργίας του—από την επιλογή των λίθων έως την ενεργοποίηση με τη μέθοδο Usui Reiki. Το να φοράτε ένα τέτοιο κομμάτι ενισχύει μια βαθύτερη σύνδεση ανάμεσα σε εσάς και τους στόχους σας.

Θετικές δηλώσεις ενεργοποίησης

Η αφθονία είναι δικαίωμά μου. Έχω πρόσβαση σε άπειρες πιθανότητες προσέλκυσης πλούτου από γνωστές και άγνωστες πηγές.

Αποδοχή εαυτού και αυτοβελτίωση

Ανακαλύψτε την ηρεμία, την πνευματική ανάπτυξηκαι την προστασία με τον πράσινο αχάτη. Η αποδοχή του εαυτού στηρίζεται σε μεγάλο βαθμό στις σκέψεις και στα συναισθήματα που δημιουργούμε για τη δική μας πραγματικότητα. Με τον πράσινο αχάτη διευκολύνεται η πνευματική ανάπτυξη, οι αλλαγή στον τρόπο που βλέπουμε τον εαυτό μας, ενώ ενισχύει τη διαίσθηση και προάγει την ηρεμία.

ενεργειακό βραχιόλι με πράσινο Αχάτη

Βραχιόλι “Προσωπική βελτίωση”

Χειροποίητο βραχιόλι με κρυστάλλους πράσινου αχάτη. Θεραπεύει τον εσωτερικό θυμό, τονώνοντας την αγάπη του εαυτού και το κουράγιο για νέα αρχή.

Το να επιλέξετε τη μεταμορφωτική δύναμη ενός χειροποίητου βραχιολιού στολισμένου με πράσινους κρυστάλλους αχάτη μπορεί να είναι μια βαθιά εμπειρία. Ο πράσινος αχάτης, γνωστός για τις θεραπευτικές του ιδιότητες, δρα ως απαλό βάλσαμο για τον εσωτερικό θυμό αντικαθιστώντας τον με την ηρεμία στη ζωή σας. Το να φοράτε ένα ενεργειακό βραχιόλι με πράσινο αχάτη όχι μόνο ενισχύει το προσωπικό σας στυλ, αλλά χρησιμεύει επίσης ως μια συνεχής υπενθύμιση για να καλλιεργήσετε την αγάπη για τον εαυτό σας και την ανθεκτικότητα στις προκλήσεις της ζωής. Οι ζωντανές αποχρώσεις αυτών των λίθων αντηχούν στην ίδια δόνηση με τη γαλήνη της φύσης, ενθαρρύνοντάς σας διακριτικά να επανασυνδεθείτε με τον αληθινό σας εαυτό.

Κάθε χάντρα από πράσινι αχάτη έχει τη δυνατότητα να ξεκλειδώσει τα όποια συναισθηματικά εμπόδια και να σας εμπνεύσει ανοιχτή καρδιά προς τον εαυτό σας και τους άλλους. Κάθε φορά που φοράτε το ενεργειακό βραχιόλι, εκπέμπετε προθέσεις αυτοπεποίθησης και σιγουριάς για τις ικανότητες σας.

Θετικές δηλώσεις ενεργοποίησης

Αγαπώ τον εαυτό μου και αποδέχομαι τη κατάσταση στο σήμερα, καθώς γνωρίζω ότι είναι ένα σκαλοπάτι για να φτάσω εκεί που θέλω. Γνωρίζω ότι έχω χαρίσματα και δεξιότητες με τα οποία οποία μπορώ να βοηθήσω καταρχήν τον εαυτό μου και στη συνέχεια τους άλλους. Είμαι δυνατός / δυνατή και μπορώ να επιτύχω όλα όσα θέλω.

Ανακούφιση από τις αρνητικές σκέψεις και την ανησυχία

Εάν θεωρείτε ότι είστε μόνιμο θύμα αρνητικών μοτίβων σκέψης, ένα ενεργειακό βραχιόλι με πράσινη αβεντουρίνη και αιματίτη μπορεί να είναι ο καλύτερός σας φίλος. Με την ενσωμάτωση αυτών των δύο πολύτιμων λίθων στην καθημερινή σας ζωή, συντονίζεστε με μια ισορροπημένη προσέγγιση των καθημερινών καταστάσεων που χαρακτηρίζεται από ελπίδα και ακλόνητη δύναμη. Οι προστατευτικές ιδιότητες της πράσινης αβεντουρίνης και του αιματίτη βοηθούν στον μετριασμό των ανεπιθύμητων επιρροών τόσο από εξωτερικές πηγές όσο και από εσωτερικές αμφιβολίες. 

βραχιολι με πρασινη αβεντουρίνη και αιματιτη

Βραχιόλι μετριασμού των αρνητικών σκέψεων

Χειροποίητο βραχιόλι με πράσινη αβεντουρίνη και αιματίτη για καλοτυχία, εσωτερική ανανέωση, απαλλαγή από αρνητικές σκέψεις και αφθονία!

Ο συνδυασμός πράσινης αβεντουρίνης και αιματίτη σε ένα ενεργειακό βραχιόλι ανακούφισης από το στρες μπορεί να μεταμορφώσει σημαντικά τα αρνητικά μοτίβα σκέψης σε θετικές σκέψεις, ακολουθώντας μια πολύ απλή τεχνική. Καθώς φοράτε το ενεργειακό βραχιόλι όταν παρατηρείτε τον εαυτό σας να κάνει κάποιες αρνητικές σκέψεις, ρωτήστε τον, εκείνη τη στιγμή: “Ειναι αλήθεια αυτό που σκέφτομαι ή απλά είναι ένα σενάριο, που μπορεί να συμβεί ή και που πιθανά να μη συμβεί. Με αυτή την πρακτική και με τον ισχυρό συνδυασμό πράσινης αβεντουρίνης και αιματίτη θα καταφέρετε να ξεχωρίζετε τα σενάρια φόβου από την πραγματικότητα.

Η πράσινη αβεντουρίνη φημίζεται για την ικανότητά της να προάγει τη συναισθηματική επούλωση και να ενισχύει θετικά συναισθήματα, λειτουργώντας ως απαλή υπενθύμιση για την καλλιέργεια της αισιοδοξίας μέσα στο χάος. Από την άλλη πλευρά, ο αιματίτης χρησιμεύει ως το αντίστοιχο γείωσης στην αναζωογονητική αύρα της πράσινης αβεντουρίνης. Λειτουργεί σαν άγκυρα, επιτρέποντάς σας να απελευθερώσετε την αρνητικότητα ενώ ταυτόχρονα σας συνδέει πίσω στην παρούσα στιγμή.

Θετικές δηλώσεις ενεργοποίησης

Εκτιμώ την κάθε μέρα που έχω και εκτιμώ κάθε στιγμή της ζωής μου. Νιώθω εμπιστοσύνη κάθε μέρα. Ενεργώ και συμπεριφέρομαι με σοφία στη ζωή μου. Η ζωή μου είναι πολύτιμη. Είμαι πολύτιμος/πολύτιμη. Οι εμπειρίες στη ζωή μου είναι πολύτιμες.

Ενεργειακά βραχιόλια με κρυστάλλους της επιλογής σας

Η συλλογή μας με τα ενεργειακά βραχιόλια με κρυστάλλους δεν τελειώνει εδώ. Στο eshop μας μπορείτε να βρείτε πολλά γυναικεία βραχιόλια με κρυστάλλους αλλά αντρικά βραχιόλια με ημιπολύτιμους θεραπευτικούς λίθους ή και να μας ζητήσετε να φτιάξουμε ένα μοναδικό ενεργειακό βραχιόλι με τους κρυστάλλους της επιλογής σας. Επικοινωνήστε μαζί μας εδώ.