Δημιουργήσαμε το eshop SILVER ARMONIA για να σας προσφέρουμε προϊόντα με ανώτερη συνείδηση…!

Το όνομά μας επιλέχθηκε προσεκτικά, ώστε να είναι ταυτόσημο με τις πιο αγνές μας προθέσεις, που έχουμε για τη δουλειά μας και τους πελάτες μας:

SILVER το λευκό του ασημιού και φωτεινό σύμβολο αγνότητας, διαίσθησης, ειλικρίνειας και ευθύτητας όπως η πρόθεσή μας για ότι σας προσφέρουμε στο κατάστημά μας.

ARMONIA το ζητούμενο και το ποθούμενο στη ζωή για την προσωπική εξέλιξη και την ευημερία.

Λίγα λόγια για εμάς…

Κοσμήματα από ημιπολύτιμους λίθους

Η αγάπη μας για τους ημιπολύτιμους λίθους και τις ενέργειές τους, μας έκανε να δημιουργήσουμε κοσμήματα σε απλά σχέδια για να σας συντροφεύουν με την ενέργεια τους κάθε ώρα της ημέρας. Φορτίζουμε ενεργειακά με reiki τις χειροποίητες κατασκευές μας, ώστε ο χώρος σας και εσείς να απολαμβάνετε θεραπευτικές και προστατευτικές ενέργειες, που τονώνουν και εξισορροπούν το σώμα, το πνεύμα και τις σχέσεις.

Χονδρική πώληση ημιπολύτιμων λίθων

Το κατάστημά μας απευθύνεται σε πελάτες λιανικής και χονδρικής. Παρέχουμε τεράστια ποικιλία σε ημιπολύτιμες πέτρες για την κατασκευή κοσμήματος τόσο με τυποποιημένες κοπές όσο και με λίθους πιο ελεύθερου σχήματος. Η εταιρεία μας εισάγει γνήσιους ημιπολύτιμους λίθους και γι΄αυτό έχουμε τη δυνατότητα να σας προσφέρουμε χαμηλές τιμές, ποιότητα και πρωτότυπα υλικά

Λίθοι για κρυσταλλοθεραπεία

Η θεραπευτική τέχνη των κρυστάλλων είναι γνωστή από την αρχαιότητα. Η φυσική θεραπευτική τους δύναμη και η κατάλληλη χρήση τους μπορούν να φέρουν ίαση και ισορροπία όπου είναι αναγκαίο, στη ψυχή, το μυαλό και το σώμα μας.

Σε εμάς θα βρείτε τους κατάλληλους κρυστάλλους για εξισορρόπηση πνεύματος και σώματος. Μπορείτε, αν θέλετε, να μας ζητήσετε να σας προτείνουμε τον ιδανικό κρύσταλλο για την περίπτωσή σας και στη συνέχεια να τον φορτίσουμε ενεργειακά με reiki.

Βιολογικά καλλυντικά

Όλοι οι θησαυροί της μητέρας γης αγκαλιάζουν σώμα, ψυχή και νου! Ανακαλύψτε τα βιολογικά καλλυντικά μας και νιώστε τη δύναμη των βοτάνων στην ομορφιά του προσώπου και του σώματος!

Δώρα για αγάπη, καλοτυχία, αρμονία

Ένα δώρο από το κατάστημά μας είναι πολλά περισσότερα από μία απλή κίνηση ενδιαφέροντος… Είναι δώρα που φέρνουν καλοτυχία και αρμονία! Στο κατάστημά μας θα βρείτε πρωτότυπα δώρα για όλους.