Ρόλλερ για Μασάζ Προσώπου από Ιαδεϊτης -Νεφρίτη

Original price was: 13.00 €.Η τρέχουσα τιμή είναι: 9.90 €.

Ιδανικό για μασάζ στην περιοχή του προσώπου .Μέγεθος -10 εκατοστά

Η χρήση του βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος, μειώνονται τυχόν πόροι και η επιδερμίδα δείχνει πιο ξεκούραστη και φωτεινή.

Kατάλληλo για όλες τις ηλικίες και για όλους τους τύπους δέρματος.

Το ρόλλερ μασάζ ενισχύει την λαμπερή όψη του δέρματος και την ελαστικότητα, βοηθώντας τα αγαπημένα σας προϊόντα να εμβαθύνουν αποτελεσματικότερα στους πόρους του δέρματος για γρηγορότερη δράση.

Βοηθά στη φυσική ενίσχυση του τόνου του δέρματος ενώ ταυτόχρονα αναδεικνύει τις φυσικές γωνίες. Με το  μασάζ, το ρόλλερ επιπλέον βοηθά τις ευαίσθητες ή φλεγμένους περιοχές, τους μαύρους κύκλους, και το ελαφρύ πρήξιμο κάτω από τα μάτια.

Ο ιαδεϊτης (jade) ή νεφρίτης είναι η πέτρα της γαλήνης και της ηρεμίας. Απελευθερώνει τις αρνητικές σκέψεις και κατευνάζει το νου. Μας βοηθά να γνωρίσουμε τον εαυτό μας και να τον αποδεχθούμε. Δραστηριοποιεί τις ιδέες και κάνει την κάθε εργασία να φαίνεται λιγότερο περίπλοκη, ώστε να μπορέσετε αμέσως να αναλάβετε δράση. Ο ιαδεϊτης είναι “μια πέτρα των ονείρων”. Φέρνει διαισθητικά όνειρα και αφυπνίζει την κρυμμένη γνώση. Αυξάνει την αγάπη και τη φροντίδα.

Χρήση:

Χρησιμοποιήστε το με λαδάκι, serum ή ορό, κάνοντας μασάζ για 2-4 λεπτά, με ανοδικές κινήσεις, από το εσωτερικό του προσώπου προς τα έξω.

Σκουπίστε τις κεφαλές μετά από κάθε χρήση.