Αμέθυστος για συντονισμό με την εκπληρωμένη επιθυμία

Εάν νιώθετε ότι οι επιθυμίες σας είναι δύσκολο να εκπληρωθούν, ίσως είναι καιρός να στραφείτε στην ισχυρή ενέργεια του κρυστάλλου Αμέθυστος. Γνωστός για την ικανότητά του να μας συντονίζει με τις βαθύτερες επιθυμίες μας, αυτός ο ζωντανός μωβ πολύτιμος λίθος χρησιμεύει ως αγωγός για την εκδήλωση των επιθυμιών. Συνδεόμενοι με τον κρύσταλλο του αμέθυστου, μπορούμε να αξιοποιήσουμε τα ενδότερα όνειρά μας και να ευθυγραμμιστούμε με το άφθονο σύμπαν.

Η ενέργεια του κρυστάλλου Αμέθυστος είναι καθαρή και ισχυρή, καθιστώντας τον τέλειο εργαλείο για τον καθορισμό προθέσεων και την πραγματοποίηση τους. Όταν εργάζεστε με αυτήν την πέτρα, είναι σημαντικό να την προσεγγίζετε με σαφήνεια και εστίαση, επιτρέποντας στην καταπραϋντική ενέργειά της να σας καθοδηγήσει προς τις πιο αληθινές επιθυμίες της καρδιάς σας.

Καθώς εναρμονίζουμε τις προθέσεις μας με τις δονήσεις του κρυστάλλου του αμέθυστου, ανοίγουμε τον εαυτό μας σε ατελείωτες δυνατότητες και προσκαλούμε την εκπλήρωση στη ζωή μας με τρόπους που ποτέ δεν πιστεύαμε ότι ήταν δυνατό.

Αμέθυστος Ιδιότητες

Αυτό που κάνει τον ακατέργαστο αμέθυστο πραγματικά ξεχωριστό είναι η μοναδική του ικανότητα να συνδέεται με την ανώτερη συνείδησή μας και να ενισχύει τη σύνδεσή μας με το θείο. Στον διαλογισμό με αμέθυστο, μπορεί κανείς να αξιοποιήσει τις έμφυτες διαισθητικές του ικανότητες και να ξεκλειδώσει κρυμμένες αλήθειες μέσα του. Είτε χρησιμοποιείται για εκδήλωση επιθυμίας, είτε απλώς ως εργαλείο αυτοστοχασμού, ο ακατέργαστος αμέθυστος έχει βαθιά επίδραση στο πνευματικό μας ταξίδι, καθοδηγώντας μας προς μεγαλύτερη αυτογνωσία και φώτιση.

Μία από τις πιο σπουδαίες ευεργετικές ιδιότητες του αμέθυστου είναι ότι μας βοηθά στον συντονισμό για την εκπλήρωση των επιθυμιών. Αν κάνετε οραματισμό για την εκπλήρωση μίας επιθυμίας, έχοντας τον ακατέργαστο αμέθυστο μπορείτε πιο εύκολα να ηρεμήσετε το ανήσυχο μυαλό και να μπείτε στη δόνηση της εκπληρωμένης επιθυμίας σας.

• Ο αμέθυστος είναι το πετράδι της φιλίας, της αγάπης και της ειρήνης καταρχήν με τον εαυτό μας
• Ενισχύει το πιο εξιδανικευμένο και αγνό είδος έρωτα
• Υποστηρίζει τη συζυγική πίστη και την οικογενειακή αρμονία
• Έλκει τον πλούτο και την αφθονία• Εξαλείφει την σκληρή κριτική προς τον εαυτό μας
• Ενισχύει τη θέληση και τη δημιουργικότητα
• Προσφέρει ισορροπία και αρμονία στο πνεύμα και τα συναισθήματα, καθώς και αντοχή στο σώμα

Νόμος της Έλξης και αμέθυστος | silver-armonia.gr

Οι κρύσταλλοι αμέθυστου έχουν συνδεθεί από καιρό με τον νόμο της έλξης, καθώς οι φυσικές τους ιδιότητες πιστεύεται ότι ενισχύουν την πνευματική ανάπτυξη και την εκδήλωση, όσων θέλουμε. Η βαθιά μωβ απόχρωση του ακατέργαστου αμέθυστου λέγεται ότι διεγείρει το τσάκρα του τρίτου ματιού, βοηθώντας να συνδεθούμε με τη διαίσθηση και την εσωτερική τους σοφία.

Επιπλέον, η μοναδική ενέργεια του κρυστάλλου αμέθυστου μπορεί να βοηθήσει στην απελευθέρωση αρνητικών σκέψεων και συναισθημάτων, ανοίγοντας το μονοπάτι για τη ροή αφθονίας και ευημερίας. Όταν εργάζεστε με αμέθυστο σε τεχνικές του νόμου της έλξης, είναι σημαντικό να παραμένετε προσεκτικοί στις σκέψεις σας και να διατηρήσετε μια θετική νοοτροπία. Θυμηθείτε ότι το όμοιο προσελκύει τα όμοια, οπότε εάν εκπέμπετε υψηλούς κραδασμούς και θετική ενέργεια, είναι πιο πιθανό να προσελκύσετε τις επιθυμίες σας αβίαστα στην πραγματικότητά σας.

Ο αμέθυστος, που συχνά αναφέρεται ως η πέτρα της ειρήνης, έχει μια αξιοσημείωτη ικανότητα να καταπραΰνει το μυαλό και να προάγει την ηρεμία. Η ηρεμιστική του ενέργεια μπορεί να βοηθήσει στη διάλυση των συναισθημάτων του άγχους και του στρες, επιτρέποντας σε κάποιον να βρει εσωτερική γαλήνη και διαύγεια. Όταν κρατάμε ή φοράμε έναν κρύσταλλο αμέθυστο λειτουργεί ως μια απαλή υπενθύμιση για να επιβραδύνουμε, να αναπνεύσουμε βαθιά, βιώνοντας στιγμές ηρεμίας.

Η μοναδική ενέργεια του αμέθυστου μπορεί να είναι ιδιαίτερα ωφέλιμη για όσους παλεύουν με ένα υπερβολικά ενεργό μυαλό ή με αγωνιώδεις σκέψεις. Συνδεόμενοι με αυτόν τον κρύσταλλο τακτικά, μπορείτε να καταπραϋνετε την ανησυχία και να φτάσετε σε μία κατάσταση γαλήνης.

Αγκαλιάστε τη δύναμη του αμέθυστου στην εξάσκηση των εκδηλώσεών σας και παρακολουθήστε τα όνειρά σας να εκδηλώνονται με μεγαλύτερη σαφήνεια και ευκολία επιλέγοντας ένα προϊόντα που θα βρείτε στο eshop μας.

Ακατέργαστος Αμέθυστος

Ακατεργαστος αμεθυστος αγορα silver-armonia.gr

Βραχιόλι με Αμέθυστο

Μενταγιόν με Αμέθυστο

Αμέθυστος σε βότσαλο αγορα silver-armonia.gr

Βότσαλα Αμέθυστου