Αρωματικά στικ Palo Santo

Το Palo Santo (πάλο σάντο) είναι το "θυμίαμα" των Σαμάνων. Η μυρωδιά από τα αρωματικά στικ palo santo είναι ιδιαίτερη και διακριτική.

Το Palo Santo (πάλο σάντο) είναι το “θυμίαμα” των Σαμάνων. Η μυρωδιά από τα αρωματικά στικ palo santo είναι ιδιαίτερη και διακριτική. Οι Σαμάνοι και οι εναλλακτικοί θεραπευτές χρησιμοποιούσαν το Palo Santo για το να εξαγνίσουν  το πνεύμα, την ενέργεια και να θεραπεύσουν.

Palo Santo ιδιότητες

Το Palo Santo στα ισπανικά ή αλλιώς “Holy Wood” στα αγγλικά (Ιερό Ξύλο) είναι ένα δέντρο που φυτρώνει κυρίως στο Περού και σχετίζεται με το λιβάνι, τη σμύρνα και το κοπάλ.

Το Palo Santo απολαμβάνεται από πολλούς για τις ενεργειακά καθαριστικές και θεραπευτικές του ιδιότητες, όπως το White Sage και Cedar.

Οι ιδιότητες του Palo Santo είναι ο καθαρισμός της αρνητικής ενέργειας, διατηρώντας τις θετικές ενέργειες στο χώρο. Παραδοσιακά χρησιμοποιείται για την ανακούφιση από τα κρυολογήματα, τα συμπτώματα της γρίπης, το άγχος, το άσθμα, τους πονοκεφάλους, το άγχος, την κατάθλιψη, τη φλεγμονή, τον συναισθηματικό πόνο και πολλά άλλα.

Πώς να χρησιμοποιήσεις το Palo Santo;

Ο καπνός του Palo Santo είναι ελαφρύτερος από τον καπνό του φασκόμηλου και της δάφνης και είναι ένα τόσο αρωματικό ξύλο που μπορείς να το χρησιμοποιήσεις για τον καθαρισμό ενέργειας στο σπίτι ή στο γραφείο, να το εισπνεύσεις αν έχεις κάποιο αναπνευστικό πρόβλημα, να το αφήσεις να καεί καθώς κάνεις το διαλογισμό σου γιατί σε βοηθά στην επίγνωση του Τώρα.

Η μυρωδιά του φέρνει έναν βαθύ καθαρισμό που εισχωρεί μέσα σου.

Με έναν αναπτήρα άναψε ένα στικ Palo Santo και άφησε το να καεί για λίγο ώσπου να δώσει τον διακριτικό καπνό του. Για ένα περίπου λεπτό άφησε τον καπνό του να απλωθεί στο χώρο που θέλεις να καθαρίσεις.

Επίσης, μπορείς να χρησιμοποιήσεις ένα καρβουνάκι και να αφήσεις το palo santo να καεί επάνω του, όση ώρα κάνεις τον διαλογισμό ή και κάποια πνευματική εργασία.

Η διακριτική μυρωδιά του Ιερού Ξύλου Palo Santo θα φέρει γαλήνη, χαλάρωση, θετικά συναισθήματα και σαφήνεια.

Το palo santo μπορείς να το χρησιμοποιήσεις και για τον καθαρισμό των ενεργειακών κρυστάλλων. Ανάβοντας ένα ξυλάκι palo santo μπορείς να περάσεις στον καπνό του τους ενεργειακούς κρυστάλλους και να τους καθαρίσεις ή και να τους ενεργοποιήσεις.

Αγόρασε ένα πακετάκι με στικ Palo Santo, που θα βρεις στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Το κόστος του είναι ελάχιστο, αλλά τα οφέλη του σημαντικά!

Αγόρασε εδώ palo santo στικ