Αρωματικά στικ Palo Santo

Το Palo Santo (πάλο σάντο) είναι το “θυμίαμα” των Σαμάνων. Η μυρωδιά από τα αρωματικά στικ palo santo είναι ιδιαίτερη και διακριτική. Οι Σαμάνοι και οι εναλλακτικοί θεραπευτές χρησιμοποιούσαν το Palo Santo για το να εξαγνίσουν  το πνεύμα, την ενέργεια και να θεραπεύσουν.

Palo Santo ιδιότητες

Το Palo Santo στα ισπανικά ή αλλιώς “Holy Wood” στα αγγλικά (Ιερό Ξύλο) είναι ένα δέντρο που φυτρώνει κυρίως στο Περού και σχετίζεται με το λιβάνι, τη σμύρνα και το κοπάλ.

Το Palo Santo απολαμβάνεται από πολλούς για τις ενεργειακά καθαριστικές και θεραπευτικές του ιδιότητες, όπως το White Sage και Cedar.

Οι ιδιότητες του Palo Santo είναι ο καθαρισμός της αρνητικής ενέργειας, διατηρώντας τις θετικές ενέργειες στο χώρο. Παραδοσιακά χρησιμοποιείται για την ανακούφιση από τα κρυολογήματα, τα συμπτώματα της γρίπης, το άγχος, το άσθμα, τους πονοκεφάλους, το άγχος, την κατάθλιψη, τη φλεγμονή, τον συναισθηματικό πόνο και πολλά άλλα.

Palo Santo Δέντρο

Το δέντρο Palo Santo, γνωστό και ως ιερό ξύλο, κατέχει μια μυστικιστική παρουσία στα βασίλεια της πνευματικότητας και του ενεργειακού καθαρισμού. Αυτό το ιερό δέντρο, που μοιάζει με το γκρινιασμένο πρόσωπο ενός γέρου στον τραχύ φλοιό και τα στριμμένα κλαδιά του, αποπνέει μια αίσθηση σοφίας και αρχαίας γνώσης. Ο αρωματικός καπνός του, όταν καίγεται ως θυμίαμα, πιστεύεται ότι καθαρίζει τις αρνητικές ενέργειες και προσκαλεί θετικούς κραδασμούς στους χώρους.

Καθώς περπατάμε ανάμεσα στο πυκνό φύλλωμα ενός δάσους του Πάλο Σάντο, μας τυλίγει μια αίσθηση σεβασμού για την ανθεκτικότητα και τις θεραπευτικές δυνάμεις της φύσης. Η ουσία του δέντρου μας συνδέει με την εσωτερική μας καθοδήγηση και μας υπενθυμίζει τη σημασία του να παραμένουμε προσγειωμένοι σε ταραγμένους καιρούς. Στις φλόγες που τρίζουν που γλείφουν το μυρωδάτο ξύλο του, γινόμαστε μάρτυρες μιας μεταμόρφωσης που μοιάζει με έναν γέρο που ρίχνει το παρελθόν του για να αγκαλιάσει νέα ξεκινήματα με χάρη και δύναμη.

palo santo αγορα και πως να το χρησιμοποιησεις

Πώς να χρησιμοποιήσεις το Palo Santo;

Ο καπνός του Palo Santo είναι ελαφρύτερος από τον καπνό του φασκόμηλου και της δάφνης και είναι ένα τόσο αρωματικό ξύλο που μπορείς να το χρησιμοποιήσεις για τον καθαρισμό ενέργειας στο σπίτι ή στο γραφείο, να το εισπνεύσεις αν έχεις κάποιο αναπνευστικό πρόβλημα, να το αφήσεις να καεί καθώς κάνεις το διαλογισμό σου γιατί σε βοηθά στην επίγνωση του Τώρα.

Η μυρωδιά του φέρνει έναν βαθύ καθαρισμό που εισχωρεί μέσα σου.

Με έναν αναπτήρα άναψε ένα στικ Palo Santo και άφησε το να καεί για λίγο ώσπου να δώσει τον διακριτικό καπνό του. Για ένα περίπου λεπτό άφησε τον καπνό του να απλωθεί στο χώρο που θέλεις να καθαρίσεις.

Επίσης, μπορείς να χρησιμοποιήσεις ένα καρβουνάκι και να αφήσεις το palo santo να καεί επάνω του, όση ώρα κάνεις τον διαλογισμό ή και κάποια πνευματική εργασία.

palo santo δεντρο - αγορα Palo Santo αθηνα

Η διακριτική μυρωδιά του Ιερού Ξύλου Palo Santo θα φέρει γαλήνη, χαλάρωση, θετικά συναισθήματα και σαφήνεια.

Το palo santo μπορείς να το χρησιμοποιήσεις και για τον καθαρισμό των ενεργειακών κρυστάλλων. Ανάβοντας ένα ξυλάκι palo santo μπορείς να περάσεις στον καπνό του τους ενεργειακούς κρυστάλλους και να τους καθαρίσεις ή και να τους ενεργοποιήσεις.

Αγόρασε ένα πακετάκι με στικ Palo Santo, που θα βρεις στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Το κόστος του είναι ελάχιστο, αλλά τα οφέλη του σημαντικά!

Αγόρασε εδώ συσκευασία palo santo σε στικ