Ενεργειακοί κρύσταλλοι & θεραπεία

Οι ενεργειακοί κρύσταλλοί έχουν θεραπευτικές ιδιότητες για τον άνθρωπο και αυτό είναι γνωστό εδώ και χιλιάδες χρόνια, αφού πολλές φορές στις αρχαιολογικές ανασκαφές έχουν βρεθεί ενεργειακές πέτρες σε αρχαίους τάφους.

Θεραπεία με κρυστάλλους

Η θεραπεία με κρυστάλλους ανήκει στις εναλλακτικές θεραπείες  που έχει τις ρίζες της σε πανάρχαιες τεχνικές ίασης. Αρχαίοι πολιτισμοί και θεραπευτές ανάμεσα σε αυτούς ο Γαληνός και ο Ιπποκράτης έχουν κάνει πολλές αναφορές για τα ευεργετικά  αποτελέσματα των ενεργειακών κρυστάλλων.

H κρυσταλλοθεραπεία, που συγκαταλέγεται στις πιο δημοφιλείς σύγχρονες μεθόδους εναλλακτικής θεραπείας έχει σημαντικά αποτελέσματα στην διαχείριση του άγχους και στην καλυτέρευση της ποιότητας ζωής.

Ενεργειακοί κρύσταλλοι για θεραπεία

Ως κρύσταλλος χαρακτηρίζεται οποιοδήποτε στερεό που παρουσιάζει κανονική γεωμετρική διάταξη των δομικών του μερών. Τα δομικά μέρη ενός κρυστάλλου (άτομα, ιόντα ή μόρια) σχηματίζουν συνδεόμενα ένα κρυσταλλικό πλέγμα, που μεγαλώνει κάθε φορά που προστίθεται σ΄ αυτό νέα ποσότητα δομικών μερών. Από τη γεωμετρία του κρυσταλλικού πλέγματος εξαρτάται και το σχήμα αλλά και οι φυσικές ιδιότητες της κρυστάλλου.

Αν τοποθετήσουμε στο χώμα του κήπου ή στις γλάστρες έναν καθαρό χαλαζία, δημιουργείται μία ενεργειακή ενίσχυση. Έτσι, κρατάμε τον κήπο πάντα ζωντανό και προστατευμένο.

Η μαύρη τουρμαλίνη βοηθά στον καθαρισμό από οποιαδήποτε αρνητική ενέργεια στο σπίτι μας, ενώ ο ροζ χαλαζίας βοηθά στην καλυτέρευση των αισθηματικών σχέσεων.

Ο αιματίτης υποστηρίζει την αισιοδοξία και τη δύναμη, την ισορροπία ανάμεσα στο νου, την ψυχή και το σώμα. Bοηθά επίσης, στον διαλογισμό.

Η ακουαμαρίνα προτείνεται για τη συζυγική ευτυχία, την κάθαρση και την έμπνευση.

Ο αμέθυστος φέρνει ειρήνη, σταθερότητα και αναγέννηση. Έχει την ικανότητα να μεταλλάσσει την αρνητική ενέργεια σε θετική ειδικά όταν τοποθετείται στο τσάκρα της καρδιάς.

Ο κιτρίνης ενισχύει τη χαρά και την αισιοδοξία! Είναι η πέτρα του πλούτου και της αφθονίας

Ο Λάπις λάζουλι σε μενταγιόν συμβάλλει στην ένωση καρδιάς και νου.

Η αβεντουρίνη είναι η πέτρα του πλούτου & της ευημερίας. Φέρνει ευτυχία, διαύγεια, τύχη στα οικονομικά. Προσφέρει καθαρή σκέψη & συναισθηματική ηρεμία.

Η φεγγαρόπετρα χρησιμοποιείται για την αγάπη και την ενίσχυση της θηλυκής ενέργειας. Φέρνει καλή τύχη, ανακουφίζει από τα συμπτώματα της κλιμακτηρίου και βοηθά στη διατήρηση της νεότητας.

Κοσμήματα με ενεργειακούς κρυστάλλους στο eshop SILVER ARMONIA

Στο eshop SILVER ARMONIA, θα βρείτε κοσμήματα με ενεργειακές πέτρες ώστε να επιλέξετε ανάλογα με την κατάσταση που θέλετε θεραπεύσετε ή και να ενισχύσετε. Αν θέλετε μπορείτε να επιλέξετε το κόσμημα που σας έλκει περισσότερο, αφήνοντας το Σύμπαν να σας καθοδηγήσει στην κατάλληλη ενεργειακή πέτρα. Αυτή είναι μία διαδικασία που προτείνουμε στους πελάτες μας, οι οποίοι επισκέπτονται το φυσικό μας κατάστημα στην Καλλιθέα,

Ανακαλύψτε όλα τα ενεργειακά κοσμήματα και τους ενεργειακούς λίθους εδώ.