Κιτρίνης μενταγιόν για αισιοδοξία και πλούτο

Ο κιτρίνης σε μενταγιόν μετουσιώνει τις ευχές για αφθονία και χαρά σε υλοποιημένη πραγματικότητα. Φορώντας ένα κομμάτι κιτρίνη εμποδίζονται οι αρνητικές σκέψεις και ενισχύεται η καταγραφή ενός νέου συστήματος πεποιθήσεων που εξυπηρετούν την ευημερία.

Ο ενεργειακός λίθος κιτρίνης έχει διαβαθμίσεις στο χρώμα του από ανοιχτό κίτρινο μέχρι και καφέ-κίτρινο. Είναι διάφανος και φοριέται σαν κόσμημα εδώ και αιώνες. Σχετίζεται ενεργειακά με το ηλιακό πλέγμα και χρησιμοποιείται για να ενεργοποιήσει το πεδίο ή την αύρα του ανθρώπινου σώματος. Ο κιτρίνης είναι διάφανος με ένα απαλό χρυσό κίτρινο χρώμα, το οποίο παίρνει από τα ίχνη σιδήρου που περιέχει και προορίζεται για το 3ο τσάκρα και τη θεραπεία του ηλιακού πλέγματος.

Επιλέγοντας να φορέσετε ένα μενταγιον κιτρινη ενισχύετε την ενέργεια της αφθονίας και αυτή εκπέμπεται στο ενεργειακό σας πεδίο, προσελκύοντας ακόμα περισσότερες ευκαιρίες για ενίσχυση των οικονομικών σας και τη βελτίωση του τρόπου ζωής σας. Είναι ένας έξοχος ενισχυτής της αύρας σας καθώς σας προσφέρει συμβατές δονήσεις με τον πλούτο.

Κιτρίνης μενταγιόν ιδιότητες

Η ενεργειακή πέτρα κιτρίνη χρησιμοποιείται ώστε να:

-Καταπολεμά τη νευρικότητα, τις ημικρανίες, τις νευραλγίες και όλες τις ψυχοσωματικές ασθένειες.

-Προσφέρει πλούτο, ευημερία και άφθονα υλικά και πνευματικά αγαθά.

-Τονώνει και αναζωογονεί την ενέργεια σε όλα τα επίπεδα, φέρνει κοντά μας τη χαρά και την επιτυχία.

-Χρήσιμος σε περιόδους νηστείας και εξαγνισμού.

-Ενισχύει τη μνήμη, αφυπνίζει τον εσωτερικό εαυτό και διευκολύνει την έκφραση των σκέψεων και των συναισθημάτων.

Που τοποθετείται ο κιτρίνης;

Ο κιτρίνης φοριέται σαν κόσμημα εδώ και αιώνες. Αν φορέσετε μία ενεργειακή πέτρα κιτρίνη σε κολιέ προσελκύετε τον πλούτο και ανθρώπους που μπορούν να σας ενισχύσουν σε αυτό. Ο κιτρίνης μετατρέπει την αρνητική ενέργεια σε θετική και ενισχύει τα θετικά συναισθήματα, καθώς και την αισιοδοξία.

Στην κρυσταλλοθεραπεία ο κιτρίνης χρησιμοποιείται για να ενεργοποιήσει το πεδίο ή την αύρα του ανθρώπινου σώματος. Βοηθά να εξισορροπήσουν οι ενέργειες που έχουν απορρυθμιστεί από το άγχος και τις τραυματικές καταστάσεις.

Κίτρινης Μενταγιόν | Αγορά

Στο κατάστημά μας θα βρείτε μενταγιον κιτρινη για να ενισχύσετε τον πλούτο και την ευημερία σας. Φανταστείτε να φοράτε ένα όμορφο μενταγιόν που όχι μόνο ενισχύει το στυλ σας, αλλά φέρνει και θετική ενέργεια στη ζωή σας. Κάθε φορά που το φοράτε, νιώστε τη δύναμη της πρόθεσής σας να πραγματοποιούνται όσα εύχεστε, φέρνοντας ευημερία και ευτυχία στη ζωή σας.

Επίσης, μπορείτε να προσθέσετε στη συλλογή σας το ενεργειακό βραχιόλι από κιτρίνη και να μετατρέψετε την επιθυμία σας για αφθονία και χαρά σε πραγματικότητα.

μενταγιον κιτρινη

Μενταγιον Κιτρινη

Αγοράστε το
Βραχιόλι με Κιτρίνη 10 μμ

Βραχιόλι με κιτρίνη

Αγοράστε το

Αν  πάλι θέλετε να αγοράσετε βότσαλα κιτρίνη ή και ολόκληρο κομμάτι ακατέργαστου κιτρίνη μπορείτε να επικοινωνήσετε με το eshop Silver-Armonia.gr και η Ανέλια θα σας εξυπηρετήσει με τον καλύτερο τρόπο. Επίσης, μπορείτε να της ζητήσετε να δημιουργήσει για εσάς το δικό σας μοναδικό κόσμημα με κιτρίνη ή και με άλλες ενεργειακές πέτρες.