Οι ιδιότητες του Αγγελίτη

Είτε είναι ένας ψίθυρος καθώς φυσά το αεράκι είτε μια λάμψη στην επιφάνεια του νερού, οι άγγελοι μπορούν να εκδηλωθούν οπουδήποτε, οποτεδήποτε. Ο κρύσταλλος αγγελίτης είναι ο σύμμαχός σας στην ενίσχυση του δεσμού σας με τους πνευματικούς σας οδηγούς. Αξιοποιώντας ενέργεια από το λαιμό, το τρίτο μάτι και το τσάκρα του στέμματος, αυτός ο ουράνιος μπλε κρύσταλλος ανοίγει μονοπάτια σε βασίλεια πέρα από τον απτό κόσμο. Με τον αγγελίτη δίπλα σας, η αποκρυπτογράφηση συμβόλων και μηνυμάτων γίνεται αβίαστα.

Ο κρύσταλλος Αγγελίτης είναι ένας τύπος γύψου που δημιουργείται από θειϊκό ασβέστιο. Η ενέργεια αυτής της αυξημένης πνευματικής επίγνωσης που σας προσφέρει ο αγγελίτης, σάς επιτρέπει να ανακαλύψετε τη βαθιά σημασία τους ακόμα και στα πιο συνηθισμένα γεγονότα.

Οι θεραπευτές του Ρέϊκι χρησιμοποιούν συχνά τον αγγελίτη για να ενισχύσουν τις θεραπευτικές τους συνεδρίες και να προωθήσουν τη συναισθηματική θεραπεία και την πνευματική ανάπτυξη στους πελάτες τους. Οι απαλές δονήσεις του αγγελίτη βοηθούν στη σύνδεση των ατόμων με το αγγελικό βασίλειο, διευκολύνοντας την επικοινωνία με πνευματικούς οδηγούς και φύλακες αγγέλους κατά τη διάρκεια συνεδριών ρέϊκι.

Αγγελίτης για την εκπλήρωση της επιθυμίας

Μέσα από την ηρεμιστική μπλε απόχρωση του, η μυστικιστική πέτρα αγγελίτη ανοίγει την αντίληψή σας σε βασίλεια πέρα από τον φυσικό κόσμο. Δουλεύοντας με τον αγγελίτη, είναι πιο εύκολο να ερμηνεύσετε σύμβολα, σημάδια και μηνύματα από το πνευματικό βασίλειο.

Ο αγγελίτης, με την αιθέρια μπλε απόχρωση του, λειτουργεί ως γέφυρα ανάμεσα στο γήινο βασίλειο και το θείο. Ευθυγραμμίζοντας τα τσάκρα του λαιμού, του τρίτου ματιού και του στέμματος, αυτός ο κρύσταλλος ανοίγει κανάλια για ξεκάθαρη επικοινωνία με τους πνευματικούς σας οδηγούς. Με την πέτρα αγγελίτη φορεμένη επάνω σας, οι ψίθυροι των αγγέλων γίνονται πιο ξεκάθαροι και βαθύτεροι, οδηγώντας σας προς τον αληθινό σας σκοπό στη ζωή. Αυτός ο κρύσταλλος δεν είναι απλώς μια πέτρα, αλλά ένα ισχυρό εργαλείο για να ανυψώσετε την πνευματική σας επίγνωση και να ενισχύσετε τη σύνδεσή σας με υψηλότερα βασίλεια.

Καθώς εμβαθύνετε στον κόσμο της αγγελικής καθοδήγησης που διευκολύνεται από τον αγγελίτη, μπορεί να βρείτε τον εαυτό σας να περιβάλλεται από συγχρονισμούς και σημάδια που δείχνουν προς ουσιαστικές συναντήσεις ή εμπειρίες. Η απαλή ενέργεια αυτού του κρυστάλλου μπορεί να σας βοηθήσει να φέρετε σαφήνεια σε συγκεχυμένες καταστάσεις και να ρίξει φως σε κρυμμένες αλήθειες που μπορεί να σας διέφευγαν πριν. Αγκαλιάστε την παρουσία αυτών των ουράνιων αγγελιοφόρων μέσω των καταπραϋντικών δονήσεων του αγγελίτη καθώς ξεκινάτε ένα ταξίδι αυτο-ανακάλυψης και φώτισης.

Αυτή η μυστικιστική πέτρα λέγεται ότι ενισχύει την επικοινωνία και μας βοηθά να συνδεθούμε με τις εσωτερικές μας επιθυμίες, και τελικά γίνεται ένας φάρος για την προσέλκυση αυτού που πραγματικά αναζητούμε. Καθώς ανοίγουμε τους εαυτούς μας στις δονήσεις του αγγελίτη, μπορεί να διαπιστώσουμε ότι ο μαγνητισμός μας προς τους άλλους γίνεται ισχυρότερος, έλκοντας ανθρώπους, για να μας βοηθήσουν στην εκπλήρωση της επιθυμίας μας.

Οι κατευναστικές ενέργειες του αγγελίτη μπορούν επίσης να χρησιμεύσουν ως καταλύτης για την ανακάλυψη του εαυτού μας και την οικοδόμηση εμπιστοσύνης, προτρέποντάς μας να παρουσιάσουμε τον αυθεντικό μας εαυτό με χάρη και ευκολία.

Ιδιότητες αγγελίτη

  • Διευκολύνει την επαφή με τον φύλακα άγγελο και το αρχαγγελικό βασίλειο
  • Ενισχύει τα όνειρα και τη διαίσθηση, καθώς και την τηλεπαθητική επικοινωνία
  • Βελτιώνει την αυτοέκφραση
  • Καθαρίζει σε βάθος την αρνητική ενέργεια ενισχύοντας τις συνδέσεις με πνευματικούς οδηγούς και φύλακες αγγέλους
  • Διευκολύνει το αστρικό ταξίδι και την τηλεπαθητική επικοινωνία
  • Προσφέρει ηρεμία και θετικά όνειρα
  • Εξισορροπεί τη λογική με το συναίσθημα

Που τοποθετούμε τον κρύσταλλο αγγελίτη;

Οι κρύσταλλοι αγγελίτη είναι πιο αποτελεσματικοί όταν τοποθετούνται σε ήρεμους και άνετους χώρους. Είτε βρίσκεται σε ένα ράφι είτε στο κομοδίνο στην κρεβατοκάμαρά σας, ο αγγελίτης εργάζεται για να μας ανακουφίσει από το άγχος πριν τον ύπνο και να διώξει τους εφιάλτες που προέρχονται από ένα υπερδραστήριο μυαλό. Η τοποθέτηση του κάτω από το μαξιλάρι σας μπορεί να ενισχύσει τα διαυγή όνειρα. Η ηρεμιστική μπλε απόχρωση του αγγελίτη καταπραΰνει τα νεύρα και προάγει την ψυχική χαλάρωση.

Η τοποθέτησή του σε περίοπτη θέση στο σπίτι ή τον χώρο εργασίας σας μπορεί να χρησιμεύσει ως μια συνεχής υπενθύμιση για να παραμείνετε γειωμένοι και συνδεδεμένοι με υψηλότερα πεδία συνείδησης. Καθώς κλείνετε τα μάτια και αναπνέεται βαθιά, γεμίζετε με μια αίσθηση διαύγειας και σκοπού, σαν ο κρύσταλλος αγγελίτης να σας οδηγεί προς τον πιο αληθινό εαυτό σας.

H παρουσία ενός κρυστάλλου αγγελίτη προσφέρει ένα καταφύγιο για την κουρασμένη ψυχή που αναζητά παρηγοριά και γαλήνη. Λειτουργεί ως φάρος φωτός σε περιόδους σκότους, υπενθυμίζοντάς μας ότι υπάρχει πάντα ελπίδα και θεραπεία η οποία βρίσκεται μέσα μας.

Επιλέξτε κρυστάλλους αγγελίτη στο eshop μας!