Σεληνίτης αγορά σε οικονομική τιμή στο eshop μας

Στο eshop silver-armonia.gr η αγορά σεληνίτη είναι στην πιο συμφέρουσα τιμή. Στο eshop μας θα βρείτε τον κρύσταλλο Σεληνίτη σε Ράβδο Ακατέργαστη 8-10 εκατοστά για να καθαρίσετε τα ενεργειακά μπλοκαρίσματα. Επίσης, ο σεληνίτης έχει μια απίστευτη ικανότητα να απομακρύνει τις τοξίνες τόσο από άλλους κρυστάλλους, όσο και από το σώμα κάποιου.

Ο σεληνίτης είναι ο κρύσταλλος που κάθε μάντης πρέπει να έχει. Βοηθά στη σύνδεση με το τσάκρα του τρίτου ματιού (διαίσθηση) και του 7ου τσάκρα (φώτιση, διαύγεια), ενώ προάγει την αγνότητα και την ειλικρίνεια. 

Ιδιότητες σεληνίτη

  • Προάγει την ειρήνη και την ηρεμία
  • Παρέχει σαφήνεια
  • Καθαρίζει την μπλοκαρισμένη ενέργεια
  • Εξυψώνει το πνεύμα
  • Σας βοηθά να αποκτήσετε πρόσβαση στη διαίσθησή σας
  • Είναι ένα αποτελεσματικό καθαριστικό των αρνητικών ενεργειών του περιβάλλοντος 
  • Δονείται σε πολύ υψηλή συχνότητα προωθεί τη σύνδεση και τη συντροφικότητα ενισχύει τις δυνάμεις της εκδήλωσης των επιθυμιών σας (νόμος της έλξης)
Αγορά σεληνίτη και πως να τον χρησιμοποιήσετε

Ενεργοποίηση σεληνίτη

Αγοράζοντας έναν κρύσταλλο σεληνίτη από το κατάστημά μας θα χρειαστεί να τον ενεργοποιήσετε ώστε να λειτουργεί για εσάς. Αφιερώστε λίγες στιγμές κρατώντας τον ελαφρά στο χέρι σας και καθίστε κάπου ήσυχα με κλειστά μάτια. Δηλώστε την πρόθεσή σας να συνδεθείτε με αυτήν την πέτρα. Αφήστε οποιαδήποτε συναισθήματα ή σκέψεις να έρθουν φυσικά στο φυσικό σας σώμα και στο μυαλό σας, έχοντας επίγνωση ότι η σύνδεση είναι μια αμφίδρομη διαδικασία και ότι ο κρύσταλλός σας μπορεί να χρειαστεί λίγο χρόνο για να «συντονιστεί» στη δική σας μοναδική σας δόνηση.

Για να φορτίσετε τον σεληνίτη έχετε μια σειρά από επιλογές. Αποφασίστε σε τι θα θέλατε βοήθεια ανά πάσα στιγμή. Ο σεληνίτης έχει πολλά ευεργετικά αποτελέσματα και είναι εξαιρετικός για να σας βοηθήσει να ανοίξετε το τσάκρα του στέμματος σας (7ο τσάκρα) και να συνδεθείτε με μια ανώτερη συνείδηση.

Είναι επίσης καλός προστάτης του σπιτιού, δημιουργώντας έναν ασφαλή και ήσυχο χώρο όπου οι ανεπιθύμητες εξωτερικές επιρροές κρατούνται μακριά.

Συναισθηματικά και ψυχολογικά, ο σεληνίτης μπορεί να καθαρίσει τη διανοητική σύγχυση και να σας προσφέρει διαύγεια ώστε να μπορείτε να δείτε τη μεγαλύτερη εικόνα. Σας βοηθά να αποκτήσετε πρόσβαση στο υποσυνείδητό σας, ώστε να μπορείτε να ασκείτε κρίση και διορατικότητα όταν αντιμετωπίζετε προβλήματα.

Φόρτιση ή Προγραμματισμός σεληνίτη

Για να αξιοποιήσετε στο έπακρο τον κρύσταλλο σεληνίτη, πρέπει να του πείτε ακριβώς τι χρειάζεστε. Έχει σημασία να διατυπώστε την πρόθεσή σας για τον κρύσταλλο χρησιμοποιώντας θετικές φράσεις καθώς δηλώνετε τις προθέσεις σας, όσο το δυνατόν πιο ξεκάθαρα.

Καθαρισμός σεληνίτη

Ο σεληνίτης είναι μια πολύ μαλακή πέτρα και γρατσουνίζεται εύκολα. Το πιο σημαντικό είναι ότι ο συγκεκριμένος κρύσταλλος δεν πρέπει να καθαρίζεται με νερό ή αλάτι γιατί αυτό θα καταστρέψει την εξωτερική του επιφάνεια. Ο καλύτερος τρόπος για να καθαρίσετε τη σκόνη και τα υπολείμματα από έναν κρύσταλλο σεληνίτη είναι να τον ξεσκονίζετε κάθε μέρα με ένα μαλακό πανί.

Ενεργειακός καθαρισμός σεληνίτη

Ο σεληνίτης είναι αυτοκαθαριζόμενος! Αυτό τον καθιστά τον μόνο κρύσταλλο που μπορεί πραγματικά να καθαρίσει και να επαναφορτίσει τους άλλους κρυστάλλους της συλλογής σας. Για να το κάνετε αυτό, απλώς τοποθετήστε τους κρυστάλλους σας μαζί με τον ράβδο σεληνίτη και αφήστε τους να επαναφορτιστούν για 24 ώρες.

Αγορά σεληνίτη | Silver-armonia.gr | τιμή

Στο eshop μας θα βρείτε τον κρύσταλλο Σεληνίτης σε Ράβδο Ακατέργαστη. Μπορείτε να παραγγείλετε ράβδο σεληνίτη εδώ. Κάθε κρύσταλλος που διατίθεται στο κατάστημα silver-armonia.gr είναι αυθεντικός και έχει καθαριστεί με ρέϊκι πριν σας παραδοθεί. Η αγορά κρυστάλλων στο καταστημα μας είναι σε οικονομική τιμή -σχεδόν σε τιμές χονδρικής- καθώς επιδιώκουμε σταθερά να έχουν όλοι πρόσβαση στις ενεργειακές θεραπείες χωρίς να χρειάζεται να ξοδέψουν μία περιουσία για να την αποκτήσουν.

SILVER-ARMOINIA.GR

Ερωτήσεις & Απαντήσεις για Σεληνίτη

Υπάρχουν πολλές και διαφορετικές τιμές για την αγορά σεληνίτη. Κάποιες από αυτές τις θεωρούμε υπερβολικές. Στο eshop silver-armonia.gr η αγορά σεληνίτη είναι στην πιο συμφέρουσα τιμή της αγοράς. Στο eshop μας ο κρύσταλλος Σεληνίτης σε Ράβδο Ακατέργαστη 8-10 εκατοστά κοστίζει 8 ευρώ.

Όχι το μέγεθος του κρυστάλλου δεν παίζει ρόλο, εκτός κι αν μιλάμε για διακοσμητικό ρόλο. Αν σας ενδιαφέρει ένα μεγαλύτερο κομμάτι σεληνίτη μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας και να σας προσμηθεύσουμε. Θα σας προτείναμε όμως, πριν ξοδευτείτε να δοκιμάσετε με ένα μικρότερο κομμάτι σεληνίτη, όπως αυτό που θα βρείτε στο κατάστημά μας.

Ανάλογα με το τι θέλετε να εκδηλώσετε ή να πετύχετε, μπορείτε να συνδυάσετε τον σεληνίτη με μια ποικιλία διαφορετικών λίθων.

Ο αμέθυστος είναι ένας πολύ καλός συνδυασμός με τον σεληνίτη. Η προστατευτική και καθαριστική φύση του Αμέθυστου βοηθά στην προστασία από ψυχικές επιθέσεις και είναι ιδιαίτερα καλό για εκείνες τις στιγμές που αισθάνεστε ψυχολογικά ευάλωτοι. Ο αμέθυστος είναι επίσης ένας ενισχυτικός λίθος και θα ενισχύσει τη δύναμη των θεραπευτικών δονήσεων του Σεληνίτη, φέρνοντας ειρήνη και ηρεμία.

Επειδή ο σεληνίτης έχει πολλές εκπληκτικές ιδιότητες και πολύ υψηλούς κραδασμούς, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για πολλούς σκοπούς. Είναι ένας υπέροχος κρύσταλλος για να έχετε στο σπίτι σας, καθώς προσφέρει ισχυρή προστασία από την εξωτερική, αρνητική ενέργεια.

Συνιστάται να τοποθετήσετε μία ράβδο Σεληνίτη στο σαλόνι σας, ο οποίος μπορεί να απορροφήσει την μπλοκαρισμένη ενέργεια, καθώς αντιπροσωπεύει το φως, την αγνότητα και τη σύνδεση με τα ανώτερα βασίλεια.

Εάν θέλετε να επωφεληθείτε από την προστασία του ανά πάσα στιγμή, μπορείτε να έχετε τη ράβδο σεληνίτη μαζί σας, ώστε να εξυψώσει το πνεύμα σας, να σας προσφέρει διανοητική διαύγεια και να ενισχύσει τη διαίσθησή σας.

Επίσης, κάνοντας διαλογισμό και τοποθετώντας ένα κομμάτι σεληνίτη
στο τσάκρα του στέμματος σας.

Με τη ράβδο σεληνίτη μπορείτε αρχικά να σκανάρετε τη ενέργεια του θεραπευόμενου σας, πριν ξεκινήσετε τη σύνδεσή σας για θεραπεία ρέϊκι. Χρησιμοποιήστε τον σεληνίτη κατά τη διάρκεια μιας συνεδρίας Ρέικι για να φέρετε ηρεμία και ισορροπία στον πελάτη σας. Η χρήση κρυστάλλων σεληνίτη στο Ρέικι ενισχύει τα τσάκρα, την αύρα, τις προσωπικές δυνάμεις και τις δεξιότητες. Μπορείτε επίσης, να κρατήσετε τον σεληνίτη στο τσάκρα του στέμματος (Crown Chakra) για να συνδεθείτε βαθύτερα με τον θεραπευόμενο σας στο εξ’ αποστάσεως ρέϊκι.