Σεληνίτης Ράβδος Ακατέργαστος 8-10 εκατοστά

8.00 

Σεληνίτης Ράβδος Ακατέργαστος 8-10 εκατοστά

Αποτελεσματικός στον καθαρισμό της βαριάς, μπλοκαρισμένης ενέργειας.

Προσφέρει προστασία και βελτιώνει την ευημερία

Ράβδος Σεληνίτης ακατέργαστος 8-10 εκατοστά

Ο σεληνίτης είναι ημιπολύτιμος λίθος της ομάδας δεκτικών λίθων Είναι ο πλανητικός φύλακας της ΣΕΛΗΝΗΣ. Είναι ο λίθος που χρησιμοποιούν οι μάντεις. Χρησιμοποιείται σε πνευματικές εργασίες και είναι ένας σημαντικός λίθος για να τον έχουμε στον βωμό μας.

Βοηθά στη σύνδεση και με το τσάκρα του τρίτου ματιού και του 7ου τσάκρα, ενώ προάγει την αγνότητα και την ειλικρίνεια. Ο σεληνίτης καθαρίζει επίσης τα ενεργειακά μπλοκαρίσματα και έχει μια απίστευτη ικανότητα να απομακρύνει τις τοξίνες τόσο από άλλους κρυστάλλους, όσο και από το σώμα κάποιου.

Ο σεληνίτης είναι ένας εξαιρετικός “συνεργάτης” για τη θεραπεία του Ρέικι. Θεωρείται κρύσταλλος πολύ υψηλής ενέργειας και ταυτόχρονα είναι πολύ ηρεμιστικός λίθος.

Ο σεληνίτης στον διαλογισμό

Ο σεληνίτης είναι μια ήρεμη ενεργειακή πέτρα που δίνει βαθιά γαλήνη και είναι εξαιρετική για τον διαλογισμό. Ένα κομμάτι σελενίτη καθαρής δόνησης τονώνει την τηλεπάθεια σε κάθε άνθρωπο που το κρατά. Προσφέρει προστασία, τον χρησιμοποιούμε σε διαλογισμούς λόγω των υψηλών δονήσεων που εκπέμπει, γι’ αυτό είναι και πολύ καλός για θεραπείες αλλά και για να στείλουμε τηλεπαθητικά μηνύματα.

Σεληνίτης και καθαρισμός ενέργειας

Ο κρύσταλλος σεληνίτης μεταφέρει ισχυρή ενέργεια που μπορεί να προσφέρει προστασία και να βελτιώσει την ευημερία, αλλά και καθαρίζει τις ανεπιθύμητες ενέργειες από το περιβάλλον σας. Ένα μεγάλο κομμάτι σελενίτη τοποθετημένο στο σπίτι εξασφαλίζει μια ειρηνική ατμόσφαιρα.

Ο σεληνίτης καθαρίζει την ενέργεια καθώς κοιμάστε

Τοποθετήστε τον ράβδο σεληνίτη κάτω από το κρεββάτι ή κάτω από το μαξιλάρι. Είναι υπέροχο να έχετε έναν βαθύ ενεργειακό καθαρισμό καθώς κοιμάστε.

Σεληνίτης στο ρεϊκι

Με το ραβδί σεληνίτη μπορείτε αρχικά να σκανάρετε τη ενέργεια του θεραπευόμενου σας, πριν ξεκινήσετε τη σύνδεσή σας για θεραπεία ρέϊκι. Χρησιμοποιήστε τον σεληνίτη κατά τη διάρκεια μιας συνεδρίας Ρέικι για να φέρετε ηρεμία και ισορροπία στον πελάτη σας. Η χρήση κρυστάλλων σεληνίτη στο Ρέικι ενισχύει τα τσάκρα, την αύρα, τις προσωπικές δυνάμεις και τις δεξιότητες. Μπορείτε επίσης, να κρατήσετε τον σεληνίτη στο τσάκρα του στέμματος (Crown Chakra) για να συνδεθείτε βαθύτερα με τον θεραπευόμενο σας στο εξ’ αποστάσεως ρέϊκι.

Ιδιότητες σεληνίτη

  • Προάγει την ειρήνη και την ηρεμία
  • Παρέχει σαφήνεια
  • Καθαρίζει την μπλοκαρισμένη ενέργεια
  • Εξυψώνει το πνεύμα
  • Σας βοηθά να αποκτήσετε πρόσβαση στη διαίσθησή σας
  • Είναι ένα αποτελεσματικό καθαριστικό των αρνητικών ενεργειών του περιβάλλοντος 
  • Δονείται σε πολύ υψηλή συχνότητα προωθεί τη σύνδεση και τη συντροφικότητα ενισχύει τις δυνάμεις της εκδήλωσης των επιθυμιών σας

Καθαρισμός σεληνίτη

Ο σεληνίτης είναι αυτοκαθαριζόμενος! Αυτό τον καθιστά τον μόνο κρύσταλλο που μπορεί πραγματικά να καθαρίσει και να επαναφορτίσει τους άλλους κρυστάλλους της συλλογής σας. Για να το κάνετε αυτό, απλώς τοποθετήστε τους κρυστάλλους σας μαζί με τον ράβδο σεληνίτη και αφήστε τους να επαναφορτιστούν για 24 ώρες.

Μάθετε όλα όσα θέλετε να γνωρίζετε για τον σεληνίτη εδώ

Βάρος 0.030 kg
Διαστάσεις 2 × 2 × 6 cm