Ποιά είναι η πέτρα μου; | Stone Test

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ ποια ενεργειακή πέτρα αντηχεί με τη μοναδική σας αύρα; Κάθε ημιπολύτιμος λίθος φέρει τις δικές του ξεχωριστές δονήσεις και ιδιότητες που μπορούν να ενισχύσουν και να εξισορροπήσουν τις ενέργειές μας. Κάντε το Stone Test για να ανακαλύψετε την τέλεια ενεργειακή πέτρα για εσάς. Δείτε τα αποτελέσματα του τεστ και επιλέξτε από το eshop μας τη δική σας ενεργειακή πέτρα.

Αγκαλιάζοντας την ενέργεια ενός συγκεκριμένου ημιπολύτιμου λίθου που αντανακλά την εσωτερική σας ουσία, προκαλείτε θετικούς δονήσεις στην καθημερινότητά σας. Επιτρέψτε στον εαυτό σας να εξερευνήσει διαφορετικές ενεργειακές πέτρες και εμπιστευτείτε την ικανότητά τους να εναρμονίζονται με το ενεργειακό σας πεδίο.

Stone Test | Μάθετε ποια είναι η πέτρα σας κάνοντας το τεστ

Πριν ξεκινήσετε το τεστ σκεφτείτε τις προθέσεις σας και ποιες πτυχές της ζωής σας θα μπορούσαν να ωφεληθούν από τις υποστηρικτικές ενέργειες των ημιπολύτιμων λίθων. Είτε αναζητάτε διαύγεια, προστασία ή ώθηση στη δημιουργικότητα, αγάπη υπάρχει μια ενεργειακή πέτρα που περιμένει να ευθυγραμμιστεί με τις ανάγκες σας. Αγκαλιάστε την ομορφιά και τη μαγεία αυτών των ημιπολύτιμων λίθων ενσωματώνοντάς τους στην καθημερινότητά σας.

1. Σε ποιον τομέα της ζωής σας θέλετε να σημειώσετε ανάπτυξη αυτή την περίοδο;

 • Α. Πνευματικότητα
 • Β. Επαγγελματική πρόοδο
 • Γ. Αισθηματικά

2. Πού θέλετε να δείτε τη θεραπεία;

 • Α. Αυτοβελτίωση και ανάπτυξη της αυτοεκτίμησης
 • Β. Διαχείριση δύσκολων καταστάσεων και αύξηση εσόδων
 • Γ. Ανακάλυψη σκοπού και ευημερίας στις σχέσεις

3. Έχετε περισσότερο ανάγκη από…

 • Α. Χαλάρωση
 • Β. Δύναμη
 • Γ. Πάθος

4. Τι θέλετε να προσέξουν οι άλλοι άνθρωποι σε εσάς;

 • Α. Την ηρεμία μου και τη σιγουριά στις αλλαγές και τις μεταβάσεις
 • Β. Τη δυναμική μου να ξεπερνάω τα εμπόδια με επιτυχία
 • Γ. Την ικανότητά μου να συνδέομαι με άλλους και να δημιουργώ ισχυρές σχέσεις

5. Ποια κατάσταση είναι η σημερινή πραγματικότητα σας;

 • Α. Βιώνω μία χαοτική πραγματικότητα που με απογοητεύει
 • Β. Οι προσπάθειες μου δεν αναγνωρίζονται
 • Γ. Νιώθω ενοχές και συναισθηματική απομόνωση

6. Ποιό χρώμα σας έλκει περισσότερο αυτή την περίοδο;

 • Α. Οι αποχρώσεις του μωβ και του μπλε
 • Β. Οι αποχρώσεις του χρυσού και του κίτρινου
 • Γ. Οι αποχρώσεις του ροζ και των ιριδίζοντων χρωμάτων

7. Τι σας προσφέρει μεγαλύτερη χαρά;

 • Α. Ο διαλογισμός και η ανακάλυψη της πνευματικότητας
 • Β. Η δημιουργικότητα και η επίτευξη των στόχων
 • Γ. Οι στιγμές με τους αγαπημένους μου

8. Ποιο συναίσθημα θέλετε να αφήσετε πίσω σας;

 • Α. Άγχος και ανησυχία
 • Β. Φόβο και απογοήτευση
 • Γ. Τύψεις και ενοχές

9. Ποιο συναίσθημα θέλετε να νιώθετε περισσότερο;

 • Α. Αυτοπεποίθηση και ασφάλεια
 • Β. Γαλήνη και ευημερία
 • Β. Αγάπη και πάθος

10. Ποιες λέξεις θέλετε περισσότερο να ακούτε από τους άλλους;

 • Α. Είσαι περισσότερο δυνατός / δυνατή από ότι νομίζεις
 • Β. Είμαι υπηρήφανος/ υπερήφανη για σένα
 • Γ. Είναι ασφαλές να αγαπάς και να αγαπιέσαι

Περισσότερα Α: Η ιδανική πέτρα είναι ο Aμέθυστος και ο Σεληνίτης.

Αμέθυστος: Η ενέργεια του κρυστάλλου αμέθυστος είναι καθαρή και ισχυρή, καθιστώντας τον τέλειο εργαλείο για τον καθορισμό προθέσεων και την πραγματοποίηση τους. Όταν εργάζεστε με αυτήν την πέτρα, είναι σημαντικό να την προσεγγίζετε με σαφήνεια και εστίαση, επιτρέποντας στην καταπραϋντική ενέργειά της να σας καθοδηγήσει προς τις πιο αληθινές επιθυμίες της καρδιάς σας. Αυτό που κάνει τον ακατέργαστο αμέθυστο πραγματικά ξεχωριστό είναι η μοναδική του ικανότητα να συνδέεται με την ανώτερη συνείδησή μας και να ενισχύει τη σύνδεσή μας με το θείο. Στον διαλογισμό με αμέθυστο, μπορεί κανείς να αξιοποιήσει τις έμφυτες διαισθητικές του ικανότητες και να ξεκλειδώσει κρυμμένες αλήθειες μέσα του. Είτε χρησιμοποιείται για εκδήλωση επιθυμίας, είτε απλώς ως εργαλείο αυτοστοχασμού, ο ακατέργαστος αμέθυστος έχει βαθιά επίδραση στο πνευματικό μας ταξίδι, καθοδηγώντας μας προς μεγαλύτερη αυτογνωσία και φώτιση.

Σεληνίτης: Βοηθά στη σύνδεση με το τσάκρα του τρίτου ματιού (διαίσθηση) και του 7ου τσάκρα (φώτιση, διαύγεια), ενώ προάγει την αγνότητα και την ειλικρίνεια. Θεωρείται κρύσταλλος πολύ υψηλής ενέργειας και ταυτόχρονα αναγνωρίζεται ως πολύ ηρεμιστικός λίθος. Ο σεληνίτης χρησιμοποιείται κατά τη διάρκεια μιας συνεδρίας Ρέικι για να φέρνει ηρεμία και ισορροπία στον θεραπευόμενο. Στον διαλογισμό, συνδέει τον χρήστη με την εσωτερική του αλήθεια. Χρησιμοποιείται για να ηρεμήσει και να καθαρίσει το ταραγμένο ή μπερδεμένο μυαλό. Χρησιμοποιείται για την πρόοδο του νου και των νοητικών του δυνάμεων. Βοηθά στην τηλεπάθεια και στην αστρική προβολή. Ο σεληνίτης που τοποθετείται σε οποιοδήποτε δωμάτιο θα καθαρίσει γρήγορα την περιοχή από όλες τις αρνητικές ενέργειες, γεμίζοντάς την με θετικές, θεραπευτικές και προστατευτικές ενέργειες.

Μενταγιόν Αμέθυστου

15.00€

Πυραμίδα Σεληνίτη

21.00€

Περισσότερα Β: Η ενεργειακή σου πέτρα είναι ο κιτρίνης και ο πράσινος φουξίτης.

Κιτρίνης: Ο κιτρίνης είναι ο ημιπολύτιμος λίθος της αφθονίας και της αισιοδοξίας. Ο κιτρίνης μετουσιώνει τις ευχές για αφθονία και χαρά σε υλοποιημένη πραγματικότητα. Ο κρύσταλλος του ήλιου, όπως λέγεται αλλιώς ο κιτρίνης, είναι ο κύριος κρύσταλλος για καλή τύχη. Φορώντας ένα κομμάτι κιτρίνη εμποδίζονται οι αρνητικές σκέψεις και ενισχύεται η καταγραφή νέου συστήματος πεποιθήσεων που εξυπηρετούν την ευημερία. Σκεφτείτε ότι έχοντας μαζί σας ένα κομμάτι κιτρίνη είναι σαν να κουβαλάτε μαζί σας ένα μικρό, λαμπερό κομμάτι ήλιου, που ανοίγει δρόμους εκεί που συναντάτε εμπόδια.

Πράσινος Φουξίτης: Ο πράσινος φουξίτης ή μοσχοβίτης είναι μια ενεργειακή πέτρα γεμάτη αγάπη και συμπονετική ενέργεια που αναζωογονεί σώμα και νου. Αυτή του η ιδιότητα μπορεί να εντείνει την έμπνευση και να βοηθήσει στην επίλυση προβλημάτων, αλλά και να βοηθήσει στην ανάπτυξη της διαίσθησής σας. Είναι γνωστός για τη σύνδεσή του με το Τσάκρα της Καρδιάς. Φέρνει ειρήνη, εστίαση, καλή τύχη και πολλά φυσικά και συναισθηματικά οφέλη. Ο φουξίτης έχει επίσης ισχυρές ενέργειες που προστατεύουν τους χρήστες από το άγχος και τις αναταγωνιστικές ψυχικές επιθέσεις. Με αυτόν τον πολύτιμο λίθο, θα βρείτε την προθυμία να αναζητήσετε την ευτυχία στη ζωή. Η ενέργεια του φουξίτη βοηθά στη δημιουργία ενός γαλήνιου και χαλαρωτικού περιβάλλοντος.

ακατεργαστος κιτρινης σε βοτσαλα

Ακατέργαστος κιτρίνης

12.00€

Φυσικό ορυκτό πέτρωμα Φουξίτης

Πράσινος Φουξίτης

8.00€

Περισσότερα Γ: Η ενεργειακή σου πέτρα είναι ο ροζ χαλαζίας και η φεγγαρόπετρα.

Ροζ χαλαζίας: Η απαλή ενέργεια του κρυστάλλου ροζ χαλαζία μπορεί να χρησιμεύσει ως ισχυρό εργαλείο για όσους θέλουν να επανασυνδεθούν με έναν πρώην σύντροφο. Αυτός ο όμορφος ροζ κρύσταλλος συνδέεται με την αγάπη, τη συμπόνια και τη συναισθηματική θεραπεία, καθιστώντας τον ιδανικό σύντροφο για την πλοήγηση στην πολυπλοκότητα των προηγούμενων σχέσεων. Μεταφέροντας ή φορώντας ροζ χαλαζία σε στιγμές προβληματισμού ή επικοινωνίας με έναν πρώην, μπορεί κανείς να διαπιστώσει ότι η πέτρα βοηθά στην προώθηση των συναισθημάτων κατανόησης, συγχώρεσης και ενσυναίσθησης. Επιπλέον, ο ροζ χαλαζίας πιστεύεται ότι ανοίγει το τσάκρα της καρδιάς και διευκολύνει μια βαθύτερη σύνδεση με τα συναισθήματα και τις επιθυμίες κάποιου. Δουλεύοντας σκόπιμα με αυτόν τον κρύσταλλο, τα άτομα μπορεί να είναι σε θέση να απελευθερώσουν την παρατεταμένη δυσαρέσκεια ή αρνητικά συναισθήματα προς τον πρώην σύντροφό τους, αφήνοντας χώρο για θεραπεία και πιθανή συμφιλίωση. Η καταπραϋντική ενέργεια του ροζ χαλαζία μπορεί επίσης να βοηθήσει στην προώθηση της αγάπης και της αποδοχής του εαυτού, τα οποία είναι βασικά συστατικά σε κάθε υγιή σχέση – είτε πρόκειται για την αναζωπύρωση της σχέσης με έναν πρώην είτε για να προχωρήσουμε σε ένα νέο μονοπάτι μόνοι.

Φεγγαρόπετρα: Η φεγγαρόπετρα, γνωστή για την ηρεμιστική της ενέργεια, μπορεί να βοηθήσει στην αποκατάσταση της συναισθηματικής ισορροπίας και στην ενίσχυση της διαίσθησης, διευκολύνοντας μια βαθύτερη σύνδεση με τον εαυτό. Όταν η πρόθεσή σας είναι να επανασυνδεθείτε με έναν πρώην σύντροφο, η φεγγαρόπετρα μπορεί να σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε τα δικά σας συναισθήματα και τις αδύναμίες σας, επιτρέποντάς σας να επικοινωνείτε πιο ανοιχτά και αυθεντικά. Φορώντας τη φεγγαρόπετρα κατά τη διάρκεια των αλληλεπιδράσεων (συζητήσεις, συναντήσεις) με τον πρώην σας, μπορεί να διαπιστώσετε ότι η ηρεμιστική ενέργεια της πέτρας μπορεί να βοηθήσει στη μείωση των εντάσεων και στη διευκόλυνση μιας βαθύτερης σύνδεσης που βασίζεται στην κατανόηση και την ενσυναίσθηση. Αγκαλιάζοντας την ενέργεια της φεγγαρόπετρας, μπορεί να βρεθείτε να προσεγγίζετε τη συμφιλίωση μέσα από τη συμπόνια και τη συγχώρεση, δημιουργώντας μια πιο υγιή βάση για την ανοικοδόμηση της εμπιστοσύνης και της επικοινωνίας στη σχέση σας.

Μενταγιόν Ροζ Χαλαζία

22.00€

Αγορά

Βραχιόλι με Φεγγαρόπετρα

24.00€

Αγορά